• image
  • image
  • image
  • image
  • image
U bent hier:

KeurKozijn

KeurKozijn is een zelfstandig en onafhankelijk Nederlands bedrijf, dat duurzame onderhoudsarme kozijnen produceert. KeurKozijn produceert, verwerkt en monteert de producten zelf. Het heeft een van de modernste kozijnfabrieken van Europa. Het oudste deel binnen de groep is opgericht in 1930.

De groep bedient jaarlijks ruim 4.000 particulieren. Deze woningeigenaren bestellen ongeveer 20.000 kozijnen. 

Bekijk hier de KeurKozijn bedrijfsfilm! 

Het advies.

U bespreekt samen met een kozijnadviseur welke kozijnen het best vervangen kunnen worden en welke materialen u het hoogste rendement opleveren. Een ervaren bouwkundige vult uw opdracht daarna technisch in.

De nauwkeurige planning, productie en montage zorgen voor een perfecte uitvoering. Na oplevering van uw opdracht geniet u nog tot 10 jaar lang van onze ondersteuning, nazorg en van uw gratis servicecontract.  

De marketing.

KeurKozijn maakt gematigd reclame via lokale en regionale radio en TV zenders en wij adverteren in bladen van de ANWB, de Telegraaf en Vereniging Eigen Huis.

De belangrijkste aanwas komt van bestaande klanten, referenties en mond tot mond reclame. In een straat gebeurt het vaak dat wanneer één schaap over de dam is…… Daarom belonen we de eerste bewoner uit de straat vaak met een korting. Deze vorm van marketing is bijzonder voordelig.

In overleg met de kozijnexpert kunt u tot de juiste prijsstelling komen. Vaak zijn er op bepaalde producten kortingen te verkrijgen, of er is een omzetkorting bij meerdere kozijnen of deuren te behalen.

Ook is er een member-get-member cheque van € 150,00 voor u plus € 150,00 voor uw kennis die ook aankoopt.

Daarnaast komt een groot deel van de klanten via de website binnen. De verschillende zoekmachines tonen de site van KeurKozijn bovenaan bij veel trefwoorden die met kozijnen te maken hebben.

In 2010 betrof het aandeel van vervolg- en referentieopdrachten 31%. Iets wat gezien de aard van het product en de voortgaande groei van KeurKozijn als opvallend hoog gezien mag worden. 

Het contact.

Alle reacties worden verwerkt door onze Afdeling Teleservice. Deze afdeling verzorgt de communicatie tussen u als potentiële klant en onze afdeling kozijnadviseurs. Deze groep bestaat uit 20 ervaren adviseurs. Zij worden wekelijks bijgeschoold over nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied. Elke particulier die voornemens heeft om zijn woning te verbeteren komt in aanmerking voor een kosteloze offerte. 

De fabriek.

Tientallen verschillende kozijnprofielen in lengtes van 6,5 meter worden wekelijks aangeleverd. Onze geautomatiseerde en webbased werkvoorbereiding berekent de meest efficiente productievolgorde. De bewerking van de profielen start in de staafvoorbewerkingsmachine. Alle gaten, gleuven en zaagsnedes worden geheel geautomatiseerd in deze machine aangebracht. Ook worden de stalen kolommen op maat gezaagd, ingeschoven en vastgeschroefd. Geheel geautomatiseerd komen vervolgens na de las, poets- en rubbermachine kant en klare kozijnen tevoorschijn. Aller lei toevoegingen als glaslatten, stelankers en beglazing wordt daarna aangebracht. Alles wordt gegroepeerd en klaar gezet voor één van de vele montageploegen. 

De fabriek maakt vele verschillende kozijntypen voor de verschillende opdrachtgevers. Zowel particulieren als bewoners van een Vereniging van Eigenaren hebben veel keus

In de fabriek of in een regionaal distributiedepot worden de verschillende elementen en ander toebehoren voor een particulier werk gegroepeerd per project. Een montageploeg haalt uw spullen een week voor uw montage op. Alles wordt nog een keer gecontroleerd en dan melden de monteurs zich tussen 8.00 en 9.00 uur ’s morgens bij u op de afgesproken dag thuis. 

De montage bij u thuis.

In overleg met u wordt een datum voor de uitvoering van uw opdracht vastgesteld. Dit krijgt u ook schriftelijk van ons bevestigd. In overleg met een bouwkundige is de volgorde van de te vervangen kozijnen en deuren reeds met u besproken, of kunt u aan de monteurs een voorkeursvolgorde aangeven. De monteurs bereiden hun werkplek voor door royaal met zeilen en afschermplastic te werken. Zij zullen het werk uitvoeren zoals is aangegeven op het technisch rapport, zodat bij misverstanden altijd teruggegrepen kan worden op deze overeenkomst. De montageploeg werkt zorgvuldig en zal hun uiterste best doen om binnen de gestelde termijn het werk aan u op te leveren. Mocht iets uitlopen dan wordt aan u altijd een duidelijke verklaring gegeven. 

Aan het eind van het werk wordt een montagerapport opgesteld en bij uw goedvinden ondertekend. Eventuele mankementen worden op het rapport gemeld en nog diezelfde dag doorgemaild naar de Afdeling Service. Zij maken een afspraak met u om de laatste puntjes af te werken. 

Na oplevering, die door de montageploeg of door een bouwkundige gedaan zal worden, heeft u over de diverse onderdelen tot 10 jaar garantie. Tevens is hieraan een gratis servicecontract verbonden, zodat u ook werkelijk zorgeloos van uw vernieuwde woning kunt genieten. 

Testrapporten van het VKG wijzen uit dat de gemiddelde levensduur van onze kozijnen, deuren tussen de 50 en 70 jaar zal bedragen. In al die jaren hoeft u onze producten alleen maar schoon te houden met een doekje en een sopje en het hang- en sluitwerk één keer per jaar van een spuitje teflonspray voorzien. Deze spray en nog wat service onderdelen zitten in het gratis garantiesetje dat u van uw bouwkundige na oplevering aangeboden krijgt.

Wij wensen u als bewoner nog vele jaren woonplezier toe!

 

Zomeractie!

Zomeractie KeurKozijn

Klantbeoordelingen